Meditatia – rabdare si perseverenta

Cand medicul Gnostic se cufunda in meditatie, ceea ce cauta este informatia. Meditatia se compune din trei faze:

  1. CONCENTRARE
  2. MEDITATIE
  3. ADORATIE

Meditatia trezeste puterile interne si il converteste pe student intr-un mag. Concentrarea inseamna a fixa mintea pe un singur lucru. Meditatia inseamna a reflecta intern asupra aceluiasi lucru. Adoratia inseamna a conversa cu acel lucru, a trai in acel lucru, in chestiunea la care ne-am concentrat.

Mintea trebuie sa se indeparteze de lume si apoi sa se adanceasca in interiorul Constiintei Buddhice pentru a medita. Mintea trebuie sa se concentreze asupra Constiintei pentru a se ilumina. Cand medicul gnostic mediteaza la un arbore, cauta informatia de la Elementalul arborelui: la ce foloseste, ce proprietati poseda etc

In timpul meditatiei, medicul gnostic primeste informatia necesara.Cel mai bun moment pentru meditatie este cel in care simtim ca ne este somn. Medicul gnostic va trebui sa practice zilnic meditatia interna. Meditatia este o tehnica iar prin intermediul ei, a Magiei Sexuale si a puterii verbului, obtinem trezirea Constiintei si actualizarea tuturor puterilor noastre oculte. O ora de vocalizare valoreaza mai mult decat sa citim o mie de carti de teozofie orientala.Vocalizarea adevarata este intim relationata cu tehnica meditatiei.

Silaba IN – se relationeaza cu Tattva Tejas -principiul focului-.

Silaba EN – se relationeaza cu mintea cosmica, din cadru careia corpul nostru mental este doar un fragment.

Silaba ON -se relationeaza cu Atman- Buddhi, lumea pur-spirituala, care este patria Intimului.

Silaba UN- se relationeaza cu marea matrice universala, archaeus-ul grecilor, lumina astrala a kabalistilor, super -sufletul lui Emerson-Alaya-.

Silaba AN – se relationeaza cu tattva Vayu-principiul miscarii-.

Silaba IN face sa vibreze glandele hipofiza si epifiza si sa se dobandeasca al 6-lea simt numit clarvedere.

Silaba EN face sa vibreze glanda tiroida si atomii corpului mental, iar persoana dobandeste auzul ocult si clarvederea corpului mental.

Silaba ON face sa vibreze Constiinta noastra mistica buddhica sau intuitionala – Bodha-.

Toti aspiram la Eliberare, toti avem acesta nazuinta, numita in Orient ” Buddhagama”, inchisa in Dhammapada, care este in mod legitim”Bodimanda”, baza fundamentala a cunoasterii. Orice Purusha-Intimul-doreste ca sufletul sau sa urmeze Calea Eliberarii Dharma. Doctrina inimii este „Bodha”, Constiinta cristica.

Acest vehicul al Constiintei cristice isi are chakra in inima si atunci cand se vocalizeaza la nivel intern silaba ON, meditand la profunda ei semnificatie , se produce trezirea Constiintei mistice si atunci sufletul dobandeste puterea de a functiona in vechiculele sale superioare, independent de corpul fizic.

Trezirea constiintei-Bodha- se exprima prin Ochiul lui Dangma, intuitia, care ne permite sa stim fara a fi nevoie sa rationam. Silaba ON face sa vibreze deopotriva hormonii testiculelor, transmutand samanta in energie cristica. Acesta indica in mod clar ca se poate ajunge la trezirea Constiintei-Bodha- doar practicand Magia Sexuala, vocalizand la nivel intern si antrenandu-ne in astral, caci in interiorul propriului Crestos se afla inchisa Bodha, Constiinta.

Corpul astral este mediatorul dintre suflet si intim, iar Monada noastra nu se poate elibera decat in acesta regiune mediatoare a astralului. Acolo se verifica toate Initierile.

Bodha, Constiinta mistica, trebuie sa se exprime prin intermediul corpului nostru astral pentru a-l realiza pe Zuddhi-adevarul; in realitate, acesta constituie Intimul sau Atman in interiorul nostru. Cat timp acesta Constiinta mistica-Bodha- nu se va putea exprima in corp astral, nu se va putea exprima nici in corpul fizic- Stula Sarira-deoarece astralul este mediatorul dintre Constiinta mistica si corpul fizic.

Cand barbatul isi varsa samanta, pierde milioane de atomi solari care apoi sunt inlocuiti cu milioane de atomi demoniaci apartinand chiar infernurilor omului, iar acesta produce intuneric tenebros in corpul astral.

Cand barbatul pune in aplicare formula prin care introduce membrul viril in vagin si-l retrage fara a versa sperma, atunci atomii solari se multiplica intr-o forma extraordinara si revin la corpul astral, umplandu-l de lumina si foc solar.Doar in acest mod, Bodha-Constiinta cristica-se poate exprima prin intermediul corpului astral si in final, Sufletul si Intimul se unesc pentru totdeauna si obtinem Eliberarea.

Meditand la silaba IN si la marele foc universal, omul devine clarvazator. Meditand la silaba EN si la mintea universala, omul dobandeste clarvederea si auzul magic. Meditand asupra Intimului si aspura silabei ON si practicand Magia Sexuala zilnic, se produce trezirea Constiintei si se dobandeste intuitia. Meditand la silaba AN si la nasterea si moartea vegetalelor si a tuturor lucrurilor, obtinem puterea de a ne reaminti vietile trecute.

Toate acestea se sintetizeaza in mantra AUM, a carei propuntie adevarata este ( AOM). A reprezinta Intimul, O reprezinta Constiinta Intimului, iar M este Mintea Intimului. Cel care mediteaza la nivel intern la acesta mantra va ajunge la trezirea Constiintei.

fragmente – Tratat de Medicina Oculta si Magie Practica- Samael Aun Weor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: