Ce sunt mantrele ?

Combinatia fonetica facuta cu intelepciune produce MANTRELE. Astfel ca o mantra este o combinatie intelepta de litere ale caror sunete determina efecte spirituale, animice si, de asemenea, fizice. Inainte sa apara toate limbile Turnului Babel, exista doar o singura limba unica, un Limbaj de Aur, un idiom universal.

Acest limbaj isi are gramatica sa cosmica perfecta. Literele acestei Limbi de Aur sunt scrise in intreaga natura. Cine a studiat runele nordice si caracterele ebraice, chinezesti si tibetane, ar putea intui acest Limbaj Cosmic cu literele sale enigmatice. Acesta Limba Universala a Vietii o vorbesc doar ingerii, arhanghelii, serafimii etc. Cand Focul Sacru infloreste pe buzele noastre fecunde facute verb, Cuvantul se face carne in noi. Toate mantrele pe care le cunosc ocultistii sunt doar silabe, litere, cuvinte izolate ale Limbajului Luminii.” Aceluia care cunoaste, cuvantul ii da putere! Nimeni nu l-a pronuntat, nimeni nu il va pronunta, ci doar acela care il are incarnat.”

Exista o relatie intima intre glandele sexuale si laringele creator. Cand copilul ajunge la varsta de 14 ani, vocea se transforma in voce de barbat. Acea transformare se datoreaza faptului ca intra in activitate glandele sexuale. Asadar incontestabil acesta relatie intima intre glandele sexuale si laringele creator.

Deformarea Cuvantului

Sunetul de tun, bubuitura lui, distruge geamul unei ferestre. Pe de alta parte, un cuvant suav calmeaza mania, dar un cuvant grosolan, dizarmonic, produce suparare sau melancolie, tristete, ura… Se spune ca tacerea este de aur. Mai bineam spune: Este tot atat de rau sa vorbim cand trebuie sa taceam,ca si sa tacem cand trebuie sa vorbim!

Exista taceri delictuoase , dar exista si cuvinte infame. Trebuie sa se calculeze cu noblete rezultatul cuvintelor rostite, caci de multe ori ceilalti sunt raniti cu cuvintele noastre inconstiente. Cuvintele cu dublu sens, rau intentionate,produc fornicari in lumea mintii. De asemenea, cuvintele dizarmonice nasc violenta in lumea mintii cosmice. Niciodata nu trebuie sa condamnam pe nimeni cu cuvantul, pentru ca niciodata nu trebuie sa judecam pe nimeni. Clevetirea, barfa si calomnia au umplut lumea de durere si de amaraciune. Este necesar sa intelegem valoarea cuvantului si sa nu il mai alteram cu ganduri nedemne.

Puterea Mantrelor

Ignorantii ilustri care abunda atat de mult in acest secol, ar putea sa rada ca niste idioti de ceea ce nu cunosc. Acesti oameni presupun ca mantrele noastre sunt cuvinte fara valoare si ca energia lor se pierde in spatiu. Ei ignora valoarea interna a cuvintelor. Ei nu cunosc substanta principala a cuvantului si, de aceea, rad de mantrele noastre. In orice cuvant exista o valoare externa si alta interna.In mod precis, valoarea interna este substanta principala a cuvantului. Elementul intern al cuvantului nu este inteles in cadrul spatiului nostru tridimensional. Elemenul intern al cuvantului trebuie cautat in spatiul interior, in dimensiunile superioare fata de cele ale noastre.

Spatiul nostru apare in fata noastra doar ca o parte a spatiului superior. Asa ajungem la concluzia ca noi nu cunoastem tot spatiul. Unicul lucru pe care il cunoastem este o mica parte, care poate fi masurata in termeni de lungime, latime si inaltime. Cuvantul produce figuri geometrice obiective. Acele figuri se umplu de materie cosmica si se cristalizeaza in material. Figurile geometrice ale cuvintelor sunt demonstrate concret pe benzile magnetofoanelor. Este de ajuns sa pornim magnetofonul, iar acul acestuia sa atinga banda, pentru ca sa rasune intens toate cuvintele pe care vorbitorul le-a pronuntat.

De fapt, este elementul intern al cuvantului cel care se proceseaza geometric si o face in dimensiunile superioare ale spatiului. Asa se face ca prin mantre se produc efecte in aceste dimensiuni invizibile pentru ochii fizici, dar perfect vizibile pentru al saselea simt.

Oamenii de stiinta nu stiu nimic despre a patra dimensiune a materiei in spatiu. Nu stiu nimic despre hipergeometria acestui tip de spatiu din a patra dimensiune.

A defini spatiul ca o forma a materiei in Univers sufera de deficienta cea mai grava, care este aceea de a introduce conceptul de materie, adica a induce conceptul necunoscutului, deoarece realmente materia continua sa fie necunoscutul. Toate intentiile de definire fizica a materiei conduc doar spre o cale fara iesire: x=y,y=z. Acesta este fundatura fizicienilor. Definitiile psihologice asupra materiei conduc si ele la aceeasi fundatura. Un intelept a spus: Materia [ca si forta] nu ne creeaza nici o dificultate. Intelegem la ce se refera ea in totalitate, deoarece noi am invetntat-o. Cand vornim despre materia ne gadim la lucuri sensibile.Ceea ce ne pune problema este chiar acesta munca de schimbare mentala a faptelor concrete, dar complicate.

La drept vorbind, materia exista doar ca si concept. Ca sa spunem adevarul, caracterul materiei, chiar daca se vorbeste despre ea doar ca despre un concept,nu este nici macar evident, caci cea mai mare parte a persoanelor sunt incapabile sa ne spuna exact ceea ce intelegem prin „materie”. Nimeni nu stie cu adevarat ce este materia si totusi pe acest concept este fondata scoala conservatoare si reactionara a pozitivismului materialist. Chiar daca fizicienilor nu le palce, noi trebuie sa afirmam ca materia si energia sunt cuvinte acceptate oficial pentru a desemna o serie larga de fapte complicate a caror origine substantiala este necunoscuta de catre stiinta.

Cina vazut materia? Cine a vazut energia? Noi vedem numai fenomene. Nimeni nu a vazut materia independenta de substanta. Nimeni nu a vazut energia separata de miscare. Asadar, acestea fiind spuse, ramane demonstrat ca materia si energia sunt doar niste concepte abstracte. Nimeni nu vede materia separata de obiect. Nimeni nu vede energia separata de miscare. Materia si energia separate de lucruri si de fenomene sunt un mister pentru fiinta umana. Fiinta umana este subconstienta 97% si constienta 3%. Fiinta umana viseaza la fenomenele Naturii si le denumeste materie, energie,etc.

Inainte ca Universul sa existe, inainte ca toate fenomenele sa existe, exista Cuvantul. Intradevar, Logosul rasuna. In zorii zilei, Armata Vocii a celebrat Ritualurile Focului, cantand in Limba Sacra. Marele Cuvant a cristalizat figuri geometrice care s-au condensat prin interemdiul materiei prime a Marii Opere, dand nastere tuturor fenomenelor Naturii.

Lumea si Constiinta sunt, realmente, rezultatul Cuvantului. Spatiul tridimensional este o proprietate a perceptiei noastre materiale.Cand inbunatatim calitatea reprezentatiilor, se inbunataseste si calitatea perceptiilor si intra in dimensiunile superioare ale spatiului, unde lumea tridimensionala deja nu mai exista si ramane in memoria noastra ca un vis. Realmente, lumea care se prezinta in fata Constiintei noastre este doar mecanica tuturor acestor cauze combinate care dau nastere la o serie definita de senzatii.

Dincolo de lume si de Constiinta se afla cauza principala a intregii existente. Acesta este Cuvantul. Verbul este cel care creeaza lumile. In tot Cosmosul exista scara sonora a celor sapte tonuri. In tot Universul rasuna cele sapte tonuri ale Marii Scari, cu ritmurile minunante ale Focului. Sfanta Lege Sacra Heptaparaparshinock serveste ca baza pentru toata scara muzicala septenara. Mahavan si Chotavan sunt ritumrile Focului care sustin Universul ferm in mers.

Cei sapte Cosmocratori ai Aurorei Creatiei au celebrat Ritualurile Focului, cantand in Temple. Fara Verbul creator, fara magia cuvantului, fara muzica, Universul nu ar exista. Lumea a fost creata cu muzica, cu Verbul si trebuie sa o sustinem cu muzica , cu Verbul si sa o revitalizam cu muzica, cu Verbul. ” La inceput era Cuvantul si Cuvantul era cu Dumnezeu si Cuvantul era D-zeu. Toate lucrurile prin El au fost facute si nimic din ceea ce a fost facut, n-a fost facut fara El. In el era viata si viata era lumina oamenilor. Lumina lumineaza in intuneric si intunericul nu a inteles-o.”

V.M.Samael Aun Weor

poze : pinterest

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: