5 asane pentru musculatura ferma si respiratie echilibrata

Indiferent de nivelul la care esti, yoga poate fi un instrument incredibil pentru fiecare.Fie ca nu ai incercat niciodata yoga sau poate deja este familiarizat/a cu acest concept iti recomand cateva asane care iti vor intinde muschii si spatele excelent.

Când lucrez cu sportivii, în special sportivii care alerga, tind să mă concentrez asupra pozițiilor care vor slăbi inchieturile si soldurile. Iată asanele care ajută la deschiderea acestor zone si nu numai.

Down dog.

downd

Una dintre cele mai cunoscute posturi care este excelenta pentru indreptarea spatelui, deschiderea umerilor si pieptului si lucreaza grozav si cu musculatura picioarelor.

Wide-leg forward fold.

UntiasatledPartea din spate, partea interioară a picioarelor, și a coloanei vertebrale sunt întinse și întărite.Organele abdominale sunt tonifiata, și, prin urmare, digestia este îmbunătățită.Creierul este calmat.Aceasta amelioreaza durerile de spate, dureri de cap, oboseala si depresie usoara.

Low lunge.

Undstitled.jpg Aceasta este o pozitie necesara pentru sportivi. Nu numai că întinde flexorurile șoldului și psoasul spatelui din spate, care sunt folosite des la sportivi – dar ajută la construirea forței și a echilibrului în piciorul din față. Cu cât mergeți mai adânc, cu atât mai bine,insa totul in timp si fara graba.

Half moon pose.

asanayogaPracticarea acestei asana ajuta pentru a face coapse, glezne, fese, abdomen si coloana vertebrala mai puternic.Acest asana oferă, de asemenea, femurali, gambe, piept, umeri, coloana vertebrala, iar zona inghinală o întindere bună.Acest asana, de asemenea, vă ajută să echilibrați și să se concentreze și vă oferă un sentiment de o mai bună coordonare.

Bow pose.

santitledAceasta ajută la consolidarea spate precum și mușchii abdominali.Această asana ajută la stimularea organelor reproductive.Practicarea acestei asana ajută să se extindă și să deschidă gât, piept și umeri.Picioarele si muschii bratului sunt tonifiat.

Mult succes, insa va recomand multa grija si atentie in aceste asane daca nu aveti o pregatire necesare, inainte de aceste asane aveti nevoie de incalzire.

Namaste

Beatrice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: