5 carti care mi-au schimbat perceptia despre viata

266beeeec859216246718c920f1e53f6

Câteodată curiozitatea ne face mai buni. De cele mai multe ori, însă, curiozitatea noastră ne conduce către lucruri fascinante pe care nu le-am făcut niciodată, ceea ce ne va schimba spre mai bine.

Din fericire, există o mulțime de cărți care vor satisface curiozitatea noastră naturală. Uneori vedem lucrări care ne schimbă viețile în moduri profunde. De exemplu, suntem admiși pentru a vedea o realitate (această lume), o modalitate de a gândi să descoperim lucrurile (știința) și o spiritualitate (religiile noastre culturale). La un moment dat, suntem obligați să întâlnim interpretări alternative precum teoria multiverselor, filosofia științei și spiritualitatea diferită.

Mai jos am ales cinci cărți inovatoare pentru tine, care va pot ajuta în călătoria voastră spre o cunoaștere diferită de cea cu care ați fost crescut. Sperăm că te vor inspiră și pe tine.

  1. Puterea Prezentului – Echkart Tolle

995781.jpg

Meditația Minfullness este una dintre acele practici care au supraviețuit mileniilor.

Cu toate acestea, Puterea Prezentului a adus-o în mersul principal pentru Occident.

Acum, datorită în parte popularității lui Tolle, masele învață să inhibe eul, să găsească pace și să se simtă confortabil în pielea lor. Acest lucru este bun pentru toată lumea!

Ideea din acesta carte este sa traiesti in prezent si sa te autobservi in permanenta.

2.Conversatii cu Dumnezeu – Neale Donald Walsch

conversatii-cu-dumnezeu-volumele-1-2-3---neale-donald-walsch------------------------------_35935_1_1365164271

Acesta carte este printre primele mele carti citite in materie de spiritualitate si credeti-ma mi-a schimbat cu totul ideile despre cum ar trebui sa fie viata.

O carte care mi-a mers direct la inima, o trilogie in 3 volume.

3. Profetiile de la Celestine  – James Redfield

profetiile-de-la-celestine_mare

„Profeţiile de la Celestine”conţine secrete care schimbă lumea. Extrasă din înţelepciunea milenară, îţi spune cum să legi între ele lucrurile care ţi se întâmplă chiar acum şi te lasă să vezi ce se va întâmpla în vitor. Iar daca va place acesta carte, atunci trebuie sa continuati cu cartile acestui autor care sunt de-a dreptul fabuloase in materie de mistere, civilizatii disparute si spiritualitate.

4. Mananca Roaga-te Iubeste – Elizabeth Gilbert

17265579_397435683957686_5172291709979066368_n

Comoara noastră – perfecţiunea noastră – există deja în noi. Dar pentru a o atinge, trebuie să lăsăm deoparte agitaţia continuă a minţii, să renunţăm la dorinţele egoului. Şi să intrăm în tăcerea inimilor noastre. O carte care merita citita in vacanta 🙂

5. Autobiografia unui yoghin – Paramahansa Yogananda

Autobiografia-unui-yoghin-coperta-fata

Cartea „Autobiografia unui yoghin“ nu este o carte obişnuită. Este o comoară spirituală. A primi în inimi mesajul ei de speranţă, transmis tuturor căutătorilor spirituali autentici, este începutul unei mari aventuri.

Aceasta carte descrie in premiera pentru publicul occidental viata unui yoghin indian. Yogananda explica pe intelesul tuturor legile subtile si foarte precise cu ajutorul carora practicantii yoga pot infaptui minuni si pot atinge revelarea sinelui.

 

Spor la lectura !

cu drag,Beatrice

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: