Luna Nouă în Octombrie 2017

10f68fda462431e417bf99e7fa64f5a0

Luna Nouă din 19 Octombrie, cade în semnul Balanței și ne va chema pe toți să găsim echilibru în viața noastră.

Balanța este reprezentată de “responsabilul cu greutățile”, ceea ce înseamnă că ori de câte ori avem o energie puternică a Balanței, suntem chemați să găsim echilibru în rutina noastră și, de asemenea, în inima și în mintea noastră.

Avem nevoie atât de inima cât și de mintea noastră să opereze în această lume, fiecare având propria sa inteligență și înțelepciune unică. Cu toate acestea, mulți dintre noi suntem atât de prinși în gândurile și procesele noastre mintale încât uităm de îndrumarea intuitivă și ghidarea ușoară pe care o poate aduce și inima noastră.

Sub influența acestei Luni Noi din Balanță va fi foarte important să găsiți acest echilibru și să învățați cum să vă deschideți înțelepciunea inimii și a minții voastre.

Inima voastră are multe mesaje de oferit, mai ales sub toată energia cosmică, deci folosiți vibrațiile Noii Luni pentru a începe să vă acordați cu ele și să vă dați atenție.

La un nivel de zi cu zi, această Lună Nouă vă va ajuta să înțelegeți cum alegeți să vă cheltuiți energia.

Dacă ceva v-a luat prea mult din timpul vostru sau dacă vă străduiți să păstrați lucrurile, această Lună Nouă vă poate forța să creați un echilibru.

La fel, dacă ați amânat un proiect sau vă zbateți să luați decizii în viața voastră, această Lună Nouă vă va ghida să găsiți echilibrul și să începeți să luați mai multe măsuri.

Indiferent ce mesaj vă este transmis sub această Lună Nouă, totul se va întoarce la modul în care puteți obține echilibru și să găsiți un echilibru în lumile voastre interioare și exterioare.

Pentru cei care nu au găsit echilibru în viața lor sau pentru cei care au ignorat indiciile din Univers pentru a se alinia mai mult, această Lună Nouă poate să dăruiască anumite evenimente sau sentimente care vă obligă să faceți acest lucru.

Există o energie ușor abrazivă care înconjoară această Lună Nouă, ceea ce vă poate face să vă simțiți scuturați, în afara echilibrului și haotici, dar atâta timp cât vă acordați atenție la ceea ce trebuie făcut și vă găsiți echilibrul, veți naviga prin bine.

Dacă vă simțiți nemulțumit de această energie a Noii Luni, întrebați-vă cum puteți aduce mai multă împământare și echilibru în viața voastră și încercați să abordați lucrurile pas cu pas.

Senzația de scuturare este un semn clar că este nevoie de echilibru, deci acordați atenție.

De fapt, motivul pentru această intensitate este că universul se pregătește să ne ofere niște daruri și recompense mult necesare, lucru ce va avea loc în următoarele luni.

Toate evenimentele de Lună Nouă reprezintă o perioadă de plantare a semințelor și de stabilire a unor noi idei pentru viitor și orice plantați sau creați în timpul acestei Luni Noi este probabil să fie extrem de abundent și prosper și să vină în timpul Lunii Pline.

În cele din urmă, Luna Nouă a lunii octombrie este extrem de norocoasă și deține un potențial foarte mare, trebuie doar să fiți răbdători și să acordați atenție indicațiilor din Univers.

În timp ce Balanța înseamnă găsirea echilibrului, este vorba și despre servirea și compasiunea față de ceilalți. Înseamnă  a vă pune în locul altor oameni și de a găsi compasiune și empatie pentru alte ființe și pentru natură.

Sub influența acestei Luna Nouă va fi, de asemenea, important să vă gândiți la echilibrarea conexiunii cu ceilalți.

Dacă descoperiți că cineva vă fură timpul sau solicită constant lucruri de la voi, poate că este timpul să puneți niște granițe și să învățați să spuneți “Nu”.

La fel, dacă v-ați confruntat cu conflicte cu cineva și nu puteți găsi o rezoluție, acordați-vă o clipă pentru a vă pune în locul lui și pentru a vedea dacă acest lucru vă ajută să obțineți o nouă perspectivă.

După cum spune Wayne Dyer –

Uneori când schimbați modul în care vă uitați la lucruri, lucrurile pe care le priviți, se schimbă.

În ansamblu, Luna Nouă a lunii octombrie ne îndrumă să ne găsim echilibrul. Poate că vă puteți gândi la ce ați pus bazele în aprilie 2017 când Luna Plina era în Balanță.

Aceasta a fost ultima oară când lucrăm cu energia lunară puternică și probabil că acum vi se oferă posibilitatea de a continua să construiți și să creșteți ceea ce ați început sau să fie o tematică pentru voi în acest moment.

Ritualul Lunii Noi din balanță vine în curând!

sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: