Cum să vă protejați energia în jurul negativității?

c9a6901f878d3b6b2929a7eaae38cf19.jpg

Să recunoaștem, vor exista întotdeauna oameni în viață care ne inteleg greșit, ne vor lua energia sau ne vor lăsa să ne simțim iritați.

Ca unul dintre poeții mei preferați, Rumi spune: „Dacă sunteți iritat de fiecare interactiune, cum vă veți lustrui?”

Aparent oamenii sau influențele „negative” vin în viețile noastre nu pentru a ne deprima, ci pentru a ne învăța ceva. Trebuie să ne amintim că suntem cu toții conectați, deci ceea ce observi în altcineva există și în tine.

Dacă sunteți înconjurați de influențe negative de care nu puteți scăpa cu adevărat, cum ar fi în mediul de lucru sau chiar în familia dvs, există unele lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja energia.

Dar, înainte de a intra în aceste tehnici, este foarte important să ne amintim că oamenii „negativi” sunt și ei.

Afișarea dragostei și a respectului față de ele este extrem de importantă, deoarece amintiti-va – suntem cu toții conectați. Modul în care tratați o altă persoană se reflectă în modul în care vă tratați pe voi înșivă și pe lume.

Chiar dacă poate fi greu să fiți amabili cu cineva care vă tratează prost, aveți grijă să permiteți implicarea ego-ului dumneavoastră.

Persoanele negative sunt oameni dureroși și nu trebuie să-i judeci,etichetezi sau sa ii barfesti.Acest tip de energie va exacerba negativitatea și vă va ține blocat în țesătura încâlcită.Nu vă alăturați dramelor.

 Protectia Chakrei Plexului Solar 

5ac1de0a534a62626c04ffbf757a5449

Chakra plexului solar este exact in zona buricului si este zona unde se creeaza atasamentele si stringurile energetice cu alte persoane.

We all have energetic cords that originate from the Solar Plexus and attach to other people’s Solar Plexus. Some cords can be very thin and light, some can be healthy and strong, but some can be unhealthy or even toxic.

Cu totii avem corzi energetice care ne leaga in plexurile solare.Unele pot fi foarte subtiri si luminoase, altele sanatoase si puternice, insa pot exista si nesanatoase sau chiat toxice.

Gandeste-te la aceste corzi de atasament ca un flow continuu de energie intre 2 persoane.

Cand conexiunea este armonioasa atunci energia curge armonios, iar cand conexiunea nu este sanatoasa, energia curge intr-un mod lent.

Energia poate, de asemenea, să curgă numai pe o parte, de aceea vă puteți simți stors de energie după ce vă petreceți cu o anumită persoană.

Cu toții avem legaturi energetice cu oameni pe care îi întâlnim, suflete pereche, spirite înrudite și oameni din viețile noastre trecute. Și o parte din experiența noastră pe Pământ învață să se ocupe de toate tipurile de conexiuni.

Vizualizați vindecarea conexiunii

c40ced37be4656cb476636cd8143d72d

Dacă există o anumită persoană în viața voastră care vă deranjează, poate vă faceți  o clipă pentru a vă întrerupe mintea și pentru a vizualiza tipul de cordon pe care l-ați creat cu această persoană.

Imaginatia noastra este adesea foarte buna in luarea de pe modelele energetice subconstiente pe care le-am creat.

Odată ce înțelegeți conexiunea energetica, puteți vizualiza modul în care doriți să vedeți cablul sau puteți face un ritual de tăiere a corzii.

Acest ritual de tăiere a corzii este excelent pentru a „reseta” corzile pe care le aveți între dvs si o altă persoană.

 

Postura de protecție

Un alt truc pentru a vă proteja Chakra Solar Plexus de influențele negative este prin protejarea zonei stomacului cu brațele.

Acest lucru vă poate ajuta să preveniți evacuarea energiei și, de asemenea, să vă împiedicați să vă sugeți în energia lor.

Pur și simplu înfășurați brațele în jurul zonei stomacului și transformați corpul ușor în lateral ori de câte ori trebuie să vă confruntați cu o situație negativă.

Dacă vedeți vreodată pe cineva care se află în această poziție, ei ar putea să o facă subconștient pentru a-și proteja energia!

Protejați-vă chakra inimii

9a37f19fae24e87887704f1f9ba4f767.jpg
Chakra inimii este un alt centru energetic în care se creează legături cu oamenii. În timp ce toți avem corzi cu oameni din Chakra Solar Plexus, cordoanele chakrelor de inimă nu sunt la fel de comune.

Conexiunile lachakra inimii sunt adesea văzute între iubiti, suflete pereche, și conexiuni foarte profunde din vieti trecute.

Energia negativă nu poate în realitate să intre în Chakra inimii, ci Chakra inimii se închide și se blochează. Aceasta nu este o problemă atât de mică pe termen scurt, dar pe termen lung poate provoca o slăbire a inimii.

Utilizați cristale

Pentru a vă proteja chakra inimii, vă recomandăm să purtați un colier cu un cristal de protecție. Încercați să aveți cristalul pe un lanț lung, astfel încât acesta să stea cât mai aproape de inimă.

Unele cristale de protecție bune pentru chakra inimii includ orice roz sau verde cum ar fi cuartul roz și jadul.

Și, în cele din urmă, dacă situația devine din ce în ce mai greu de manevrat și dacă nu va aduce pace, poate că este timpul să vă îndepărtați de situație împreună.

Când aveti îndoieli, întrebați-vă această întrebare – „Ce este cel mai iubitor lucru pe care-l pot face pentru mine?” Și apoi urmați răspunsul.

sursa

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: