CUM VOR FI INFLUENȚATE ZODIILE DE ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ 2017

Horoscop-saptamanal

Echinocțiul de pe 22 septembrie 2017 va influența fiecare zodie

Echinocțiul de pe 22 septembrie 2017 va aduce cu sine o serie de schimbări, pe care cu toții le vom resimți în mod felurit. Citește previziunile pentru fiecare zodie în parte, valabile până la Solstițiul de iarnă, pune în aplicare recomandările ZODIACOOL și vei avea parte de o toamnă reușită.

BEBEC / ASCENDENT ÎN BERBEC

În următoarele 3 luni de zile încearcă să aduci mai multă iubire în viața ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv. Partea financiară va fi și ea bine susținută în această toamnă: dacă ai dat bani cu împrumut, aceștia se vor întoarce la tine înmulțiți. Sănătatea va începe să pună probleme, atenție la medicamentele luate după adumite consultări cu internetul, mergi la doctor. Recomandăm să fii atent la ceea ce vei spune, întrucât sunt șanse să-i superi pe șefi.

TAUR / ASCENDENT ÎN TAUR

În următoarele 3 luni de zile vei avea parte de reușite la locul de muncă, cei care se împotriveau ideilor tale recunosc acum că te-au subestimat. Afirmă-te pe cont propriu cât mai mult, vei prinde mai multă încredere în forțele proprii. Iubirea bate la porțile inimii tale, te simți apreciat și te implici în tot ceea ce înseamnă munca în doi, sunt șanse să mai apară un membru în familie. Sănătatea în această perioadă este bine susținută; dacă apar ceva probleme, ele vin de la prea mult stres și asumarea unui număr prea mare de obligații.

GEMENI / ASCENDENT ÎN GEMENI

În următoarele 3 luni de zile vei fi implicat în proiecte de anvergură din punct de vedere profesional, cel mai frumos este că reușești să-l atragi și pe partener. Munca în echipă este recomandată, te vei simți mult mai productiv, vei realiza cât de mult ai evoluat profesional și spiritual. Banii vor veni din mai multe surse, de aceea încearcă să îți plătești datoriile și să pui și ceva deoparte. Atenție la sănătate, pot apărea ceva probleme cauzate de amânarea de pe o zi pe alta de a merge la un consult. Ia decizii categorice pentru a schimba stilul de viață, ai 85% șanse de a reuși doar dacă vei încerca.

RAC / ASCENDENT ÎN RAC

În următoarele 3 luni de zile te vei implica mai mult în ceea ce iubești, vei fi aproape de copii, îți vei descoperi poate un talent sau vei începe să faci bani dintr-o activitate la care ai muncit în ultimii 4-5 ani de zile doar din plăcere. Vei simți din plin energia binefăcătoare a meditației, te vei maturiza mai mult.
Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, mai ales la locul de muncă sau într-o deplasare pentru locul de muncă. Cei care doresc să schimbe căminul au posibilitatea ca în această toamnă să li se împlinească visul.
Sănătatea este afectată doar dacă nu o să-ți asumi responsabilitatea vorbelor. Nu mai sta cu frica în sân, aceste stări de îndoială aduc cu ele probleme grave de sănătate, eliberează-ți sufletul.

LEU / ASCENDENT ÎN LEU

În următoarele 3 luni de zile sunt șanse să pleci în străinătate, măcar pentru câteva luni. Această experiență este în momentul actual necesară pentru a-ți da seama dacă îți iubești partenerul actual sau nu. Trebuie să te supui tu însuți unui test, chiar dacă va fi greu. Această stare de amorțire în care plutești acum nu va aduce rezultate eficiente decât dacă vei ști ce să urmărești. Partea sentimentală va fi cea mai afectată, o să te chinui singur, întrucât îți este greu să renunți la trecut. Tocmai de aceea rugăciunea și meditația vor fi arme bune pentru acest proces de cunoaștere. Banii vor veni, vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții.
Sănătatea nu pune probleme, atenție dacă muncești în medii periculoase, pot fi șanse să fii implicat într-un accident.

FECIOARĂ / ASCENDENT FECIOARĂ

În următoarele 3 luni de zile îți va sta gândul la călătorii, la distracții, la începerea unei noi activități profesionale. Toamna pentru tine este un sfătuitor bun, vei simți că toate acum se leagă și o să începi multe activități care îți vor aduce satisfacții profesionale.
Banii vor veni în urma unor deplasări. Dacă vei dori să investești într-un bun, chiar este recomandat să o faci. Atenție, să mai lași rezerve și pentru perioada iernii. Sănătatea este încercată de Nodul Nord, dar nu îți face griji, totul va reveni la normal.

BALANȚĂ / ASCENDENT BALANȚĂ

În următoarele 3 luni de zile sunt șanse să oficializezi relația, să îți întâlnești jumătatea mult visată, să apară noi membri în familie. Simți că ești binecuvântat de Univers, ceea ce așa și este. Banii vor veni în sume mai mari, Jupiter, în casa banilor, va aduce abundență, dar și multă responsabilitate. Speculațiile sunt recomandate, dar totuși trebuie să analizezi bine situația. Sănătatea este bună, ai energie și vitalitate pentru a începe tot ceea ce îți propui. Recomandăm să petreci mai mult timp cu cei dragi, chiar dacă datoria te cheamă.

SCORPION / ASCENDENT SCORPION

În următoarele 3 luni de zile vei face o reformă în viață, toate domeniile de activitate vor suferi o nouă reorganizare. Simți că te detașezi de o povară pe care ce o duci în spate de 4-5 ani de zile. Șansele să întâlnești un nou partener sunt mari, de a oficializa o relație la fel. Totuși, caută să mergi pe diplomație, astfel încât să nu superi pe nimeni. Banii vor veni, poate acum vei trăi cea mai bună perioadă financiară a anului 2017, de aceea recomandăm să îi și investești cu cap. Starea de sănătate este bună, chiar sunt șanse să accentuezi anumite trăsături ce țin de latura paranormală.

SĂGETĂTOR / ASCENDENT SĂGETĂTOR

În următoarele 3 luni de zile vei trece prin momente de analiză. Începi să îți pui mai multe întrebări legate de sensul vieții, poate vei constata de ce te învârți în cerc de ceva timp. Toate aceste revelații vor fi benefice pentru a începe lucruri noi, care vor aduce satisfacție pe toate domeniile vieții. Iubirea este de partea ta, de fapt susținerea partenerului va fi cea mai importantă în acest demers. Partea financiară trebuie gândită cu atenție, se recomandă cumpătare atunci când vei decide să investești. Sănătatea poate fi încercată doar dacă vei ajunge la surmenaj. Caută să faci pace cu sufletul.

CAPRICORN/ ASCENDENT CAPRICORN

În următoarele 3 luni de zile te vei detașa de anumiti prieteni, vei constata că nu mai rezonezi cu aceștia. De fapt, te afli pe ultima 100 de metri înainte de a-l primi pe Saturn, guvernatorul tău, moment în care încercările vor veni din toate părțile. Acesta îți va testa încrederea în sine și în ceilalți. Singura soluție eficientă este detașarea și încercarea de a stabili care este scopul a tot ceea ce se întâmplă în viața ta în acest moment. Afectiv simți că ai mai multe reproșuri de făcut, cel drag nu te înțelege. Sănătatea poate avea și ea de suferit de pe urma unei depresii.

VĂRSĂTOR / ASCENDENT VĂRSĂTOR

În următoarele 3 luni de zile se deschid porțile succesului pentru tine, șansele de a fi avansat, de a te îndrăgosti, de a face copii, de a te muta la casa ta sunt mari. De aceea, este recomandat să încerci să rezolvi pe rând orice provocare va veni. Dacă acea situație își va avea rostul în viața ta, atunci ea se va menține în timp. Banii vor veni, deși plănuiești să pleci într-o călătorie pentru a te mai relaxa; evită extravaganțele financiare. Sănătatea poate fi încercată de un consum mare de energizante, caută să îți găsești energia în natură, în suflet.

PEȘTI / ASCENDENT ÎN PEȘTI

În următoarele 3 luni de zile te vei axa mai mult pe partea afectivă, de aici vor veni cele mai mari satisfacții. Profesional, sunt șanse să primești o funcție nouă, să îți găsești un loc de muncă mai bun, să încerci să aduci noi colaboratori pentru firmă. Această toamnă este una extrem de benefică dacă o să îți îndrepți privirea și spre străinătate: comerț, import, colaborarare, călătorii etc.
Banii vor veni mai ales după luna octombrie, indicat ar fi să scapi de datorii. Sănătatea nu pune probleme, poate doar pentru cei care se confruntă cu probleme deja existente, dar și aici se poate simți o ameliorare a stării de sănătate.

sursa : https://www.zodiacool.ro/blog/horoscop/cum-vor-fi-influentate-zodiile-de-echinoctiul-de-toamna-pana-la-solstitiul-de-iarna-2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: