Verde si sanatos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Corpul nostru are nevoie de legume si fructe verzi si proaspete ca sa poata lucra eficient iar noi sa fim fericiti, pentru ca o stare de sanatate fizica buna este esentiala.

Incercati pe cat de des sa mancati fructe sau legume proaspete, acesta ar trebui sa reprezinte 40% din alimentatia noastra zilnica.

Va recomand un fresh, smoothie verde din salata verde, kiwi bine coapte , menta si prafuri de alge marine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ca alge marine am folosit Spirulina care este o alga marina cunoscuta pentru efectele sale asupra sanatatii. Dintre toate alimentele, spirulina are cea mai mare concentratie de triptofan, un aminoacid precursor al serotoninei. Serotonina este hormonul fericirii. De asemenea spirulina are o concentratie de proteine de 3 ori mai mare decat carnea, si contine toti aminoacizii esentiali. Mai contine si o importanta cantitate de vitamine, minerale si acizi grasi.

Chlorella  este o alga verde, introdusa in alimentatie sub forma de supliment, fiind foarte apreciata la nivel global datorita proprietatilor sale nutritionale exceptionale. Pentru vegetarieni, chlorella poate fi utila in momentele in care se simt obositi si au nevoie de o “infuzie” de energie.

 

 

Cu drag,

Beatrice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: