De ce sa practicam Yoga ?

 

13012711_1077193032337256_2480524931918305617_n.jpg

Yoga poate să ofere o stare de sănătate şi armonie trupească dacă este practicată corect şi perseverent. Oferă de fapt nenumărate modalităţi de îmbunătăţire a vieţii şi destinului nostru, de dezvoltare a personalităţii şi atingerea cunoaşterii de sine.

Intr-o viata aglomerata care promoveaza nebunia, in care pacea interioara pare sa fi disparut cu desavarsire, ne putem face loc pentru noi, pentru suflet, pentru corpul nostru. Practicarea meditatiei, si a exercitiilor de yoga ne pot aduce liniste sufleteasca, bucurie interioara, si un corp mai invigorat si energizat.
Pentru cei ce doresc sa incerce yoga, dar doresc sa practice pentru inceput, singuri, pot cauta pe youtube diferite filmutele sau pot chiar sa vina sa practice cu clasa de yoga cu mine.

Yoga poate amplifica starea noastră de conştiinţă şi ne invită la o experienţă spirituală a fiinţei noastre. Aspectele sublime pe care practica Yoga poate să le trezească în noi vor aduce o amprentă unică ce ne ajută să descoperim sensul divin al vieţii noastre integrate în Absolut.

Yoga poate ajuta şi la reducerea durerilor musculare, a tensiunilor sau a oboselii. Yoga invită participanţii să savureze fiecare pozitie şi să întindă bine muşchii. Prin controlul respiraţiei suntem capabili de a oferi o cantitate adecvată de oxigen muşchilor noştri, astfel că riscul de a ne răni scade.

Prin practicarea în mod regulat de yoga suntem capabili de a ne întări muşchii şi de a câştiga flexibilitate şi echilibru. Prin golirea minţii noastre în timpul practicii putem reduce stresul, pentru ca mai târziu să învăţăm stategii prin care putem să ne calmăm mintea şi corpul în situaţiile stresante din viaţa de zi cu zi. Câteva respiraţii adânci de yoga pot fi răspunsul perfect al multor situaţii încordate!

Practicând yoga regulat aveţi posibilitatea de a vă trăi viaţa la potenţialul ei maxim! Daţi o şansă acestui sport şi încercaţi-l. Va dura o perioadă până veţi învăţa să vă relaxaţi corpul şi mintea, dar după aceea efortul depus va fi răsplatit înzecit.

b1ad3fe96922d99627b4ba44dc973111

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: