Cultura Nazca din Peru-un mister

liniile_nazca_3

 

Binecunoscutul Erich von Däniken considera aceste linii mărturii ale prezenţei extraterestre. Alţii credeau că sunt doar nişte iluzii optice. De când au fost zărite prima dată din avion, misterioasele creaţii au stârnit nenumărate speculaţii. Dar ştiinţa este pe urmele descifrării lor.

După cum scria Albert Einstein, „cel mai frumos sentiment din lume este dat de mister. Cel care n-a cunoscut această emoţie are ochii închişi”. De peste 70 de ani, cercetătorii încearcă să înfrângă imaginaţia poeţilor şi a romancierilor. Arheologii şi căutătorii de mistere în natură au alergat către acest loc devenit un fel „misterul camerei galbene”.

Nazca

Profesorul Clive Ruggles, de la Universitatea din Leicester, crede ca liniile Nazca, vechi de 1.500 de ani, sunt de fapt un labirint, o complicata cale spirituala.

Desi vazute din avion desenele au forma unor animale, Clive crede ca ele nu au fost concepute sa fie privite, ci parcurse pe jos, in cadrul unui ritual initiatic, scrie Daily Mail.

Mai multi cercetatori britanici au analizat timp de 5 ani liniile create de cultura Nazca intre anii 100 i.Hr.-700 d.Hr.

Insa toate acesta sunt doar niste speculatii, nu stie nimeni cu singuranta ce reprezinta acestea, dar poate trecerea timpului va dezvalui misterele…

Va recomand documentarele Ancient Aliens:  https://www.youtube.com/channel/UCAH2jRZFlxzOnBOdhe8h0LA

images

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: