Curatarea si Intarirea Aurei

 

Pentru a mentine cele trei corpuri care alcatuiesc aura curate de orice vibratii negative, cel mai potrivit este sa aducem in contact cu pielea un cristal programat pentru acesta.
Putem detecta in noi insine o zona de aura eneregtica afectata, care are nevoie, drept urmare, de o reechilibrare energetica, prin intermediul urmatorului exercitiu: adoptand o postura in care sa ne simtim relaxati si care sa ne ajute sa ne pastram complet senini, vom incepe sa strabatem lent silueta corpului nostru, inconjurandu-l cu palmele orientate spre el, la o distanta ce variaza intre 10-15cm. In clipa in care vom observa ca un anumit punct opune rezistenta sub forma unor vibratii speciale care ne pot produce furnicaturi, durere sau alte senzatii deosebite, vom sti ca acesta zona este cea care trebuie tratata. Atunci vom determina care este chakra ce guverneaza zona respectiva si vom aplica cristale corespunzatoare, efectuand unexercitiu care sa o intareasca. Astfel, vom redobandi echilibru energetic al aurei noastre.

CONTACTUL CU CRISTALUL

Cristalul programat pe care il alegem pentru a mentine cele trei corpuri ale aurei noastre fara energii negative poate fi unul cu care avem o afinitate astrologica sau, de asemenea, poate sa se dovedesca benefic pentru o anumita zona pe care am diagnosticat-o ca fiind mai slabita sau dezechilibrata.
Dimensiunea cristalului nu are importanta deosebita, dar, in schimb, e foarte important sa empatizam cu el, sa ne placa si sa avem incredere in puterea sa terapeutica. Piatra aleasa poate fi prinsa intr-un inel, in cercei sau intr-un lant purtat la gat. Desi aura noastra are nevoie de protectie constanta, de multe ori se poate intampla sa nu ne aflam in dispozitia de a purta bijuterii cu cristale, mai ales in cazul barbatilor.O alta posibilitate de a fi in contact cu piatra este de a o purta in portmoneu sau intr-un buzunar, astfel incat influenta ei pozitiva sa ne fortifice corpurile subtile; ideal este sa fie in contact cu pielea.

text: Deagostini 
foto: tumblr/ pinterest 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: